Elazığ Depreminde Ölenlerin Fotoğrafları - Elazığ Depreminde Ölenlerin Fotoğrafları : Son Dakika ... - 24 ocak cuma akşamı merkez üssü elazığ sivrice olan 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Elazığ Depreminde Ölenlerin Fotoğrafları - Elazığ Depreminde Ölenlerin Fotoğrafları : Son Dakika ... - 24 ocak cuma akşamı merkez üssü elazığ sivrice olan 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.. Elazığ depreminde ölenlerin ve yaralananların bazılarının kimlikleri belli oldu. Elazığ depreminde ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi. Depremde kalp krizinden ölenlerin isimleri. Tüm türkiye elazığ'dan gelen son dakika deprem haberi sarsıldı. Elazığ depreminde ölenlerin isimleri ile ilgili haber.

Vatandaşlar internette elazığ depreminde vefat edenlerin isimleri belli mi? , elazığ depreminde kaç kişi yaşamını yitirdi? sorularının cevabını araştırıyor. 24 ocak'ta sivrice merkezli elazığ'da yaşanan şiddetli depremde 38 kişi hayatını kaybetti. Enkazın altında kalan çocuğun, babasına evimin direği, beni neden bırakıyorsun diye seslendiğini söyleyen dede elidar, ömer kaç, deprem oldu diyor. Turkcell, vodafone ve türk telekom, elazığ'daki deprem sonrasında bölgede yaşayan vatandaşlara ücretsiz internet ve konuşma tanımladıklarını duyurdu. Çin'in uzay aracı mars'tan ilk fotoğrafları gönderdi.

Gündem (27.01.2020): Elazığ depreminde ölenlerin sayısı 39 ...
Gündem (27.01.2020): Elazığ depreminde ölenlerin sayısı 39 ... from i.ytimg.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde ölü ve yaralı sayısını açıkladı. Depremin geride bıraktıkları gün ışığıyla birlikte havadan görüntülendi. Elazığ sivrice'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde sürsürü mahallesi'nde etrafta sağlam kalan binalara rağmen yıkılan bina ihmali açıkça ortaya koyuyor. Elazığ'daki 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından 21'inin büyüklüğü 4'ün üzerinde 948 artçı sarsıntının meydana geldiğini bildirdi. Yetkililer 1607 kişinin yaralandığını duyurdu. Tüm türkiye elazığ'dan gelen son dakika deprem haberi sarsıldı. Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 22'ye, yaralı sayısı ise bin 31'e yükseldi. Elazığ ve malatya'da arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Enkazın altında kalan çocuğun, babasına evimin direği, beni neden bırakıyorsun diye seslendiğini söyleyen dede elidar, ömer kaç, deprem oldu diyor.

Elazığ depreminin hasarı havadan görüntülendi. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Geniş bir ağda yayılan deprem dalgaları hasarlı yapılarda yıkıma neden olurken, bazı binalarda da büyük hasarlar meydana getirdi. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.depremin olduğu elazığ ve malatya'da 39 kişi hayatını kaybedenlerin sayısı 39'a yükseldi.depremde hayatını kaybedenler ve yaralıların kimlikleri belli olmaya başladı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı, merkez üssü elazığ'ın sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde ölü ve yaralı sayısını açıkladı. Depremin vurduğu elazığ ve malatya'da arama kurtarma çalışmaları sürüyor. İlk belirlemelere göre, deprem elazığ ve malatya'da hasara yol açtı. Tüm türkiye elazığ'dan gelen son dakika deprem haberi sarsıldı. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, elazığ'ın yanı sıra başta tunceli, bingöl, muş, diyarbakır, erzurum, batman, siirt ve malatya'da da hissedildi. Elazığ'ın sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar toplam 41 kişi hayatını kaybetti, 1607 kişi yaralandı, kalan son iki kişinin de cansız bedenine ulaşıldı. Bilindiği üzere geçtiğimiz cuma akşamı önce elazığ ardından da malatya peş peşe depremlerle sarsıldı. İlk belirlemelere göre elazığ'da 18, malatya'da dört kişi hayatını kaybetti, yaralı sayısı ise 1030 olarak açıklandı. Cenazeye cumhurbaşkanı erdoğan ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu da katıldı.

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e yükseldi.hastanelere başvuran 1607 yaralıdan 1516'sı taburcu edildi. Elazığ depreminde ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi. 24 ocak cuma akşamı merkez üssü elazığ sivrice olan 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte deprem sonrası görüntüler/ web tv. Elazığ'ın sivrice ilçesinde saat 20.55'te meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar 38 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Bakan Abdulhamit Gül deprem bölgesinde!
Bakan Abdulhamit Gül deprem bölgesinde! from www.ertv.com.tr
Elazığ'daki depremin ardından çok sayıda ülkeden başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları geldi. Türkiye, elazığ depremi ile sarsıldı. Elazığ depreminin neden olduğu hasarlar, ölü ve yaralı sayıları ve açıklanan malatya'daki ölü sayısı haberimizde… elâzığ ve malatya'da kaç kişi hayatını kaybetti? Elazığ'da 6,8 büyüklüğünde meydana gelen depremde ölü ve yaralılar var. Elazığ depreminde ölenlerin sayısının 41 olduğu ortaya çıktı. Cenazeye cumhurbaşkanı erdoğan ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu da katıldı. Elazığ depreminde ölenlerin isimleri ile ilgili haber. Elazığ depreminde ölenlerin sayısı 20'ye yükseldi.

Depremde ölenlerin sayısı 22'ye, yaralı sayısı ise 1031'e yükseldi.

24 ocak cuma akşamı merkez üssü elazığ sivrice olan 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığ'ın kovancılar i̇lçesi başyurt köyünde bu sabah saat 04.32'de meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar 41 kişi hayatını kaybetti. Cenazeye cumhurbaşkanı erdoğan ve i̇çişleri bakanı süleyman soylu da katıldı. Elazığ depremi ölü ve yaralı sayısı afad tarafından paylaşılan bültenle kamuoyuyla paylaşıldı. Elazığ sivrice'de 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası 22 kişi hayatını kaybederken, 39 kişi enkazdan kurtarıldı. Elazığ'daki 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından 21'inin büyüklüğü 4'ün üzerinde 948 artçı sarsıntının meydana geldiğini bildirdi. Depremin vurduğu elazığ ve malatya'da toplam 42 kişi hayatını kaybetti, yaralı sayısı ise 1607 olarak açıklandı. Afad, elazığ'da meydana gelen depremde 22 kişinin hayatını kaybettiğini, 1030 kişinin yaralandığını açıkladı. Turkcell, vodafone ve türk telekom, elazığ'daki deprem sonrasında bölgede yaşayan vatandaşlara ücretsiz internet ve konuşma tanımladıklarını duyurdu. Elazığ ve malatya'da peş peşe yaşanan şiddetli depremlerde ölü sayısı 22'e yükseldi. Elazığ depreminde ölenlerin ve yaralananların bazılarının kimlikleri belli oldu. Depremde ölenlerin sayısı 22'ye, yaralı sayısı ise 1031'e yükseldi. Elazığ'da bu sabaha karşı meydana gelen ve şu ana kadar 41 kişinin hayatını kaybettiği depremde ölen vatandaşların isimleri de yavaş…

24 ocak'ta sivrice merkezli elazığ'da yaşanan şiddetli depremde 38 kişi hayatını kaybetti. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, elazığ'ın yanı sıra başta tunceli, bingöl, muş, diyarbakır, erzurum, batman, siirt ve malatya'da da hissedildi. İlk belirlemelere göre elazığ'da 18, malatya'da dört kişi hayatını kaybetti, yaralı sayısı ise 1030 olarak açıklandı. Vatandaşlar internette elazığ depreminde vefat edenlerin isimleri belli mi? , elazığ depreminde kaç kişi yaşamını yitirdi? sorularının cevabını araştırıyor. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremde ölenlerin sayısı 39'a çıktı - Kocaeli Barış Gazetesi
Depremde ölenlerin sayısı 39'a çıktı - Kocaeli Barış Gazetesi from static.daktilo.com
24 ocak cuma akşamı merkez üssü elazığ sivrice olan 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığ'da 6,8 büyüklüğünde meydana gelen depremde ölü ve yaralılar var. İlk belirlemelere göre elazığ'da 18, malatya'da dört kişi hayatını kaybetti, yaralı sayısı ise 1030 olarak açıklandı. Vatandaşlar internette elazığ depreminde vefat edenlerin isimleri belli mi? , elazığ depreminde kaç kişi yaşamını yitirdi? sorularının cevabını araştırıyor. Son olarak saat 17.04'te merkez üssü karakoçan ilçesi başyurt beldesi olan 4.7 büyükülğünde bir deprem daha meydana geldi. Elazığ'ın kovancılar i̇lçesi başyurt köyünde bu sabah saat 04.32'de meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar 41 kişi hayatını kaybetti. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.depremin olduğu elazığ ve malatya'da 39 kişi hayatını kaybedenlerin sayısı 39'a yükseldi.depremde hayatını kaybedenler ve yaralıların kimlikleri belli olmaya başladı. Ilçesinde, 24 ocak 2020 tarihinde saat 20.55'de 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği hatırlatılarak deprem sonrasında bölgede 4 büyüklüğü üzeri 11 adet deprem meydana gelmiş olup, toplam artçı deprem sayısı 228'dir.

Depremde ölenlerin sayısı 22'ye, yaralı sayısı ise 1031'e yükseldi.

Doğu anadolu fay hattı üzerinde yer alan elazığ'daki deprem çevre illerde de hissedildi. 24 ocak cuma akşam saatlerinde meydana gelen depremde, 35'i elazığ'da, dördü malatya'da olmak üzere en az 41 kişi hayatını kaybetti, 1.607 kişi de yaralandı. Elazığ'ın sivrice ilçesinde saat 20.55'te meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar 38 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Elazığ sivrice'de 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası 22 kişi hayatını kaybederken, 39 kişi enkazdan kurtarıldı. Geniş bir ağda yayılan deprem dalgaları hasarlı yapılarda yıkıma neden olurken, bazı binalarda da büyük hasarlar meydana getirdi. Elazığ'da bu sabaha karşı meydana gelen ve şu ana kadar 41 kişinin hayatını kaybettiği depremde ölen vatandaşların isimleri de yavaş… Tüm türkiye elazığ'dan gelen son dakika deprem haberi sarsıldı. 24 ocak'ta sivrice merkezli elazığ'da yaşanan şiddetli depremde 38 kişi hayatını kaybetti. Ilçesinde, 24 ocak 2020 tarihinde saat 20.55'de 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği hatırlatılarak deprem sonrasında bölgede 4 büyüklüğü üzeri 11 adet deprem meydana gelmiş olup, toplam artçı deprem sayısı 228'dir. Elazığ depreminde ölenlerin sayısının 41 olduğu ortaya çıktı. Elazığ ve malatya'da peş peşe yaşanan şiddetli depremlerde ölü sayısı 22'e yükseldi. Elazığ'ın sivrice ilçesinde 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre elazığ'da 18, malatya'da dört kişi hayatını kaybetti, yaralı sayısı ise 1030 olarak açıklandı.

Doğu anadolu fay hattı üzerinde yer alan elazığ'daki deprem çevre illerde de hissedildi elazığ depremi. Enkazdan toplanan taşlarin altina gömüldüler/ foto galeri.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Facebook